Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78

Voorbereidingen Lekker Uden in volle gang!

Terwijl de meeste mensen genieten van de zomervakantie draait de organisatie van Lekker Uden op volle toeren. Ze kijken ernaar uit om ook dit jaar bezoekers te trakteren op Brabantse gastvrijheid en culinair vakmanschap. Het laatste weekend van augustus verandert de Markt in Uden in een sfeervolle foodmarkt waar foodartiesten hun vakmanschap tonen. Onlangs heeft ook De Eetkamer zich toegevoegd aan de indrukwekkende line-up van foodartiesten.

Partners in Ambacht
Lekker Uden mag rekenen op de bijdragen van een grote groep ondernemers. Dankzij de steun van deze Partners in Ambacht is de foodmarkt vrijdag t/m zondag gratis toegankelijk. De allereerste partner die zich aan Lekker Uden verbond was Cablespace. “Lekker Uden laat zien waar we in Uden sterk in zijn. Als ondernemer vind ik dat je zo’n initiatief moet ondersteunen, zodat het een weekend wordt waarin Uden elkaar ontmoet, het glas heft en met elkaar een hapje eet”, aldus Dennis van de Donk, directeur Cablespace.

Business-avond
Op donderdag 29 augustus start Lekker Uden met een exclusieve business-avond, waarbij alle sponsoren en betrokkenen worden getrakteerd op een prachtige opening van het event. “Lekker Uden is een professioneel, laagdrempelig en verbindend event. Ik zie het als een fantastisch middel om de banden met mijn relaties te versterken. Elkaar ontmoeten en zakendoen in een gemoedelijke sfeer. Niet alleen tijdens de business-avond, maar ook in het weekend ben ik op de foodmarkt te vinden. Met vrienden en familie geniet ik van de gastvrije, culinaire foodtrip”, aldus Van de Donk.

Proef, beleef en ervaar Lekker Uden
De Markt in Uden vormt op 30 en 31 augustus en 1 september het decor voor Lekker Uden. Op de culinaire foodmarkt wordt qua sfeer en gezelligheid alles uit de kast gehaald. De foodartiesten laten je kennis maken met geuren, kleuren en smaken van over de hele wereld. Op de website www.lekkeruden.nl lees je meer over het event, sponsormogelijkheden en arrangementen. Via Facebook en Instagram vind je het laatste nieuws. Ga terug