Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78

Tweede editie Lekker Uden op punt van beginnen

Tijdens de Businessavond voor sponsoren en betrokkenen vindt komende donderdag de officiële opening van de tweede editie van Lekker Uden plaats. Vanaf vrijdag is het event drie dagen gratis toegankelijk voor alle culinaire lekkerbekken in de regio. Achter de schermen wordt hard gewerkt om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten, maar ook vóór de schermen zijn de voorbereidingen in volle gang. De uitzendkrachten van Crown Uitzendgroep zorgen er samen met het team van Lekker Uden voor dat de markt omgetoverd wordt tot een sfeervolle foodmarkt waar men kan gaan genieten van alle kleuren, geuren én smaken die Uden rijk is.  Naast heerlijk eten en drinken, is er tijdens Lekker Uden ook volop ruimte voor entertainment. Zo is er het hele weekend muzikaal vermaak van onder andere de 9-koppige Udense band Staal met Glazen, die er met hun energieke live-act en aanstekelijke sound een groot feest van maken en Jackfire, vier muzikale talenten met een bak ervaring én een unieke show.

Voor de kinderen
Ook voor de allerkleinsten wordt er alles georganiseerd. De gemeente Uden organiseert in samenwerking met kindcentrum het groenehuis het hele weekend gedurende de hele dag diverse activiteiten. Zo kan er volop geknutseld, gekookt en gespeeld worden.

Blijf op de hoogte
Lekker Uden wordt georganiseerd door Stichting Food Events Uden en in co-productie gerealiseerd met CLAP regie in communicatie en Roem Events. Op de website www.lekkeruden.nl lees je meer over het event. Via Facebook en Instagram vind je het laatste nieuws.

Ga terug