Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78

SPECIALE FOODTOUR VOOR FOODLIEFHEBBERS TIJDENS LEKKER UDEN

Uden – Op 31 augustus, 1 en 2 september strijkt een nieuw concept neer op de Markt in Uden. Lekker Uden, een driedaags event waar foodlovers uit de regio getrakteerd worden op de gastvrijheid, trots en vakmanschap van de deelnemende foodartiesten. Tijdens dit event kunnen bezoekers tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan de foodtour: een culinaire rondreis langs alle deelnemers waarbij men getrakteerd wordt op een proeverij gerechten.

Lekker Uden biedt bezoekers de mogelijkheid om voorafgaand aan het event een Foodtourticket (scheurkaart) te kopen bij alle deelnemende foodartiesten. Met dit ticket kunnen zij op eigen gelegenheid slenteren langs de keukens waar de gerechtjes worden klaargemaakt en alle geuren, kleuren en smaken die het foodevent rijk is ervaren.

Gereduceerd tarief
De kosten voor een Foodtourticket, goed voor negen gerechtjes én 1 drankje naar keuze, bedragen € 22,50. De reguliere prijs voor een rondreis langs alle foodartiesten tijdens Lekker Uden bedraagt € 26,00. Hiermee scheurt men dus heel simpel voordeel bij elkaar! Het ticket is gedurende het hele weekend in te wisselen. Deze Foodtourtickets zijn vanaf woensdag 15 augustus verkrijgbaar bij de deelnemende foodartiesten: Brasserie de Conversatie, Gossimijne, Ons Caffeej, Oonivoo, Restaurant Cusco, Koosie, Senõr PP en Sergeant Pepper, ’t Zusje. Meer informatie over de foodtour kun je hier vinden. 

Ga terug