Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78

Sligro verbindt zich voor meerdere jaren aan Lekker Uden

Na een succesvolle samenwerking in 2018, heeft Sligro besloten om zich voor meerdere jaren als hoofdsponsor aan het driedaagse foodevent Lekker Uden te verbinden. “Daar zijn we uiteraard ontzettend trots op en ontzettend blij mee. Sligro is samen met Brand bier, eveneens sponsor van Lekker Uden, een belangrijke speler in de branche en daarmee van grote toegevoegde waarde voor ons culinaire event”, aldus Stichting Food Events Uden, de organisatie achter Lekker Uden.

Sligro was vorig jaar direct gecharmeerd van het plan voor Lekker Uden. “Een bijzonder mooi initiatief waar we meteen erg enthousiast over waren en waar we graag een bijdrage aan wilden leveren. Maar dat is niet de enige reden dat we ons als hoofdsponsor aan Lekker Uden hebben verbonden. Als belangrijkste partner van de aanwezige Udense horeca willen we ook graag aan hen onze betrokkenheid laten zien”, reageerde Maico Schepens, vestigingsdirecteur van Sligro in Veghel, destijds.

Samenwerking
Vorig jaar werd bekend dat Sligro en Heineken Nederland, waar Brand onderdeel van uitmaakt, een strategische samenwerking op het gebied van logistiek zijn aangegaan, waarbij Sligro de logistieke activiteiten van Heineken voor de Nederlandse horeca gaat uitvoeren. Hiermee weet ook Lekker Uden zich dus op alle vlakken verzekerd van producten én levering van topkwaliteit.

Sponsoren
Naast hoofdsponsors Sligro en Brand dragen ook vele Udense ondernemers Lekker Uden een warm hart toe. Evenals tijdens de voorgaande editie mag de Stichting rekenen op de bijdragen van een grote groep sponsoren. Deze zijn te vinden op de website www.lekkeruden.nl. Hier vindt men eveneens alle arrangementen en sponsormogelijkheden terug.

Lekker Uden
De Markt in Uden vormt op 30 en 31 augustus en 1 september het decor voor Lekker Uden, een sfeervolle foodmarkt geïnspireerd op de foodhallen-trend die wereldwijd enorm populair is. Tijdens het driedaagse event worden foodlovers uit de regio getrakteerd op de gastvrijheid, trots en uiteraard het vakmanschap van de deelnemende foodartiesten. Ga terug