Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78

NIEUWE DATUM VOOR DERDE EDITIE LEKKER UDEN IS BEKEND

Zoals bekend gaat de derde editie van Lekker Uden dit jaar niet door. Het driedaagse foodevent dat de afgelopen twee jaar succesvol op de markt in Uden plaatsvond wordt verplaatst naar volgend jaar.

De organisatie van Lekker Uden betreurt de beslissing die ze al in april nam, maar beseft dat gezien de huidige omstandigheden en onzekerheid er geen andere keuze is. Een event van dergelijke omvang organiseren onder de geldende maatregelen levert geen event op waar de organisatie voor wil staan.

Voor in de agenda!
Het goede nieuws is dat de nieuwe data officieel bekend zijn. Lekker Uden 2021 vindt plaats in het weekend van 3 tot en met 5 september. Het geeft de organisatie, foodartiesten, sponsoren, inwoners van Uden en liefhebbers van culinaire ontmoetingen een stip aan de horizon. De hoop is dat de crisis tegen die die tijd achter de rug is en dat Uden opnieuw een ouderwets fantastisch event neerzet. Voor de liefhebbers die zolang niet willen wachten, de foodartiesten koken en serveren intussen gewoon door in hun eigen keukens en restaurants.

Over Lekker Uden
Lekker Uden is een driedaags culinair event op de Markt in Uden waar foodlovers uit de regio getrakteerd worden op de gastvrijheid, trots en uiteraard het vakmanschap van de deelnemende foodartiesten. De sfeervolle foodmarkt is geïnspireerd op de foodhallen-trend die wereldwijd enorm populair is.

Ga terug