Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78

Mooie samenwerkingen maken Lekker Uden!

Proef de meest verrukkelijke creaties van onze foodartiesten. Beleef alle kleuren, geuren en smaken die Uden op foodgebied rijk is. Ervaar de gastvrijheid, de gezelligheid én de sfeer. Drie dagen lang culinair genieten met 9 verschillende keukens om van te proeven en allerlei knusse hoekjes om gezellig bij aan te schuiven. Ga jij mee op culinaire rondreis? We zien je graag op 31 augustus, 1 en 2 september op de Markt in Uden.

Udense foodartiesten geven je een warm welkom met heerlijke gerechten. Slenter door de keukens van Brasserie de Conversatie, Koosie, Ons Caffeej, ’t Zusje, Restaurant Cusco, Señor PP, Gossimijne, Oonivoo en Sergeant Peppers en ervaar al dat lekkers. Van roodbaars, Thaise mosselen tot aan risottobitterballen. Ook aan vegetariërs en allergenen is gedacht. Voor ieder wat wils. Jong en oud.

Naast de heerlijke gerechten ook een groot assortiment aan dranken. Huiswijn, fris en (speciaal) bier. Voor een goed glas wijn kun je terecht bij de speciale Oonivoo wijnbar met een uitgebreid wijnassortiment, voor iedereen toegankelijk. Meer zin in een warm drankje? Ga dan naar de koffiebar voor een écht kopje lekkere koffie van Van Tienen Drankautomaten. Tijdens Lekker Uden serveren ze het smaakvolle en hoogwaardige 10N Espresso koffieconcept. Ambachtelijk en lekker.

Ter ondersteuning van het geheel een live entertainment programma in samenwerking met De Pul. Van achtergrondmuziek tot sfeervolle gangmakers. Op vrijdag, zaterdag en zondag een divers programma met o.a. Mindy & The Good Vibes, Vinyl DJ en The Wine Children.

Voor een gestroomlijnde organisatie verzorgen partners CSU en Van Kaathoven de gehele schoonmaak- en afvalstroom. Daarbij ondersteunt CSU de hospitality wat een totaalbeleving op de vloer neerzet!

Kids only
Knutsel, maak plezier en leer op speelse wijze alles over afval en verspilling in onze speciale kids area. Samen met ZLTO, Rabobank en de Gemeente Uden ontwikkelt. Geen toezicht vanuit de organisatie, maar een educatieve manier om kinderen zichzelf te vermaken. De kidsarea is dagelijks van 14.00 tot 19.00 uur open. Ga terug