Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78

Lekker Uden voegt ’t Zusje toe aan lijst van foodartiesten!

UDEN – De nieuwe foodmarkt Lekker Uden, dat gepland staat voor het eerste weekend van september, heeft wederom een nieuwe naam toegevoegd aan de lijst van foodartiesten. Onlangs sloot ’t Zusje zich aan bij het evenement.

Nieuwe foodartiesten
Naast het toch al indrukwekkende lijstje met Brasserie de Conversatie, Gossimijne, Ons Caffeej, Oonivoo, Restaurant Cusco, Koosie, Senõr PP en Sergeant Pepper, heeft nu ook ’t Zusje zich aangesloten bij het Udense foodinitiatief waarmee Lekker Uden de diversiteit aan foodartiesten verder heeft weten uit te breiden. ’t Zusje, waar avondvullend bourgondisch genieten centraal staat, is ontstaan in Uden, maar heeft inmiddels 20 vestigingen verspreid over het land.

Culinaire foodmarkt
De Markt in Uden vormt op 31 augustus, 1 en 2 september de locatie voor Lekker Uden, een sfeervolle foodmarkt geïnspireerd op de foodhallen-trend die wereldwijd enorm populair is. Tijdens het driedaagse event worden foodlovers uit de regio getrakteerd op de gastvrijheid, trots en uiteraard het vakmanschap van de deelnemende foodartiesten. Heerlijke geuren, overal verse ingrediënten en samen genieten. Een totaalbeleving, dat is Lekker Uden.

Businessavond
Lekker Uden start op 30 augustus met een exclusieve businessavond waarbij alle sponsoren en betrokkenen worden getrakteerd op een prachtige openingsavond. Arrangementen voor deze avond, en alle aanvullende sponsormogelijkheden, zijn terug te vinden op www.lekkeruden.nl/business. Ga terug