Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78

Lekker Uden voegt Gastrobar Blitz en Bistro Bellair toe aan lijst van foodartiesten

Foodmarkt Lekker Uden heeft twee nieuwe namen toegevoegd aan de lijst met foodartiesten: Gastrobar Blitz en Bistro Bellair sloten zich onlangs aan bij het evenement dat gepland staat voor het laatste weekend van augustus. Met de toezegging van de twee nieuwe foodartiesten, weet de organisatie de diversiteit van het toch al indrukwekkende lijstje met namen nog verder uit te breiden. Eerder al werd bekend dat ook Brasserie de Conversatie, Gossimijne, Ons Caffeej, Oonivoo, Restaurant Cusco, Señor PP en Sergeant Peppers zich verbonden hebben aan het evenement op de Markt.

Over Lekker Uden
Tijdens Lekker Uden transformeert de Udense Markt tot een sfeervolle foodmarkt, waar food minnend Uden en omgeving drie dagen lang het culinaire hart op kan halen en kan genieten van alle geuren, kleuren en smaken die Uden op foodgebied rijk is. Het evenement is geïnspireerd op de foodhallen-trend die wereldwijd enorm populair is. Het publiek wordt tijdens dit event getrakteerd op de gastvrijheid, trots en uiteraard het vakmanschap van de deelnemende foodartiesten.

Business-avond
Lekker Uden start op donderdag 29 augustus met een exclusieve business-avond, waarbij alle sponsoren en betrokkenen worden getrakteerd op een prachtige opening van het event. Arrangementen voor deze avond en alle aanvullende sponsormogelijkheden zijn terug te vinden op www.lekkeruden.nl/business. De betrokken sponsoren van Lekker Uden zorgen er samen voor, dat het event van vrijdag t/m zondag gratis toegankelijk is.

Blijf op de hoogte
Lekker Uden wordt georganiseerd door Stichting Food Events Uden en in co-productie gerealiseerd met CLAP regie in communicatie en Roem Events. Op de website www.lekkeruden.nl lees je meer over het event. Via Facebook en Instagram vind je het laatste nieuws. Ga terug