Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78

Lekker Uden tijdens Hemelvaart 2023

Uden – Foodfestival Lekker Uden is terug. Tijdens de week van Hemelvaart 2023 komt het lekkerste van Uden weer samen op de markt in Uden. Het regionale evenement waar proeven, ruiken en gastvrij genieten samenkomen. Een keur aan Udense foodartiesten staat zij aan zij om de wereld van het grote genieten voor elke fijnproever op een presenteerblaadje aan te reiken. De officiële start is tijdens de exclusieve businessavond op 17 mei. Op 18 mei volgt de feestelijke opening voor publiek. Daarna is Lekker Uden tot en met 21 mei voor iedereen gratis toegankelijk.


Genieten van het beste uit Uden Na de drukbezochte edities van 2018 en 2019, kon een derde editie natuurlijk niet uitblijven. Helaas moest het succesvolle foodfestival in de tussenliggende jaren door corona worden uitgesteld. Tijdens Hemelvaart 2023 kan iedereen weer onbezorgd culinair genieten van de lekkerste gerechten, passende dranken, artiesten, gezelligheid en alles wat Uden zo warm en gastvrij maakt. In die sfeer geniet je samen met vrienden, familie en de ruim 10.000 andere culinaire fijnproevers van de beste foodartiesten die Uden rijk is, waaronder: Bellair, De Conversatie, De Eetkaamer, Gastrobar Blitz, Gossimijne, Ons Caffeej, Oonivoo, Sergeant Peppers, Señor PP en Restaurant Cusco.


Hemelvaart ís Lekker Uden De organisatie van Lekker Uden is in handen van Stichting Food Event Uden samen met Roem Events en Clap Communicatieregie. Mirjam van Lamoen, van Stichting Food Events Uden: “We kunnen weer lekker gaan genieten met elkaar tijdens Hemelvaart, een zonnig lang weekend dat van oudsher al zo’n heerlijk horecaweekend is. Om dit te onderstrepen willen we het moment ook benutten om Lekker Uden als regionaal evenement een mooie hernieuwde impuls te geven en een vast moment voor de komende jaren. Wat de ons betreft wordt het: Hemelvaart ís Lekker Uden.”


Op de website www.lekkeruden.nl lees je meer over het event. Via Facebook (@lekkeruden) en Instagram (@lekker_uden) vind je altijd het laatste nieuws.

Ga terug