Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78

Lekker Uden komt met 2de editie

Na een succesvolle eerste editie in 2018 kon een vervolg niet uitblijven: Lekker Uden strijkt eind augustus weer neer op de Markt in Uden. Bezoekers waren unaniem enthousiast en de deelnemers – de ‘foodartiesten’ – kijken er naar uit om foodlovers uit de regio opnieuw te trakteren op Brabantse gastvrijheid en culinair vakmanschap. Ook deze editie is gratis toegankelijk.

Culinaire foodmarkt
Heb je Lekker Uden vorig jaar gemist? Dan krijg je in de zomer een herkansing om deze culinaire foodmarkt te bezoeken. Een sfeervolle omgeving waar je met vrienden of familie geniet van een zinderende geur- en smaakbeleving. De tijdelijke en permanente foodmarkten die je wereldwijd ziet verschijnen, waren vorig jaar de inspiratiebron voor dit event en zijn dat ook dit jaar weer. Dat betekent dat het eten voor je neus wordt klaar gemaakt en de keukens van alle foodartiesten letterlijk om je heen staan. Zo stel je heel makkelijk je eigen menu samen, net als de ruim 10.000 andere gasten die bij de komende editie verwacht worden.

Foodartiesten 2019
Op de Udense foodmarkt wordt qua sfeer en gezelligheid alles uit de kast gehaald. Een prachtige line-up van foodartiesten laat jou kennis maken met geuren, kleuren en smaken van over de hele wereld. Daarmee is Lekker Uden een perfect podium voor het scala restaurants, dat Uden rijk is. De eerste namen van 2019 zijn al bekend: Restaurant Koosie, De Conversatie, Oonivoo, Sergeant Peppers, Señor PP, Ons Caffeej, Gossimijne en Restaurant Cusco. Daar komen zeker nog een aantal mooie restaurants bij!

Business-avond
Lekker Uden start op donderdag 29 augustus met een exclusieve business-avond, waarbij alle sponsoren en betrokkenen worden getrakteerd op een prachtige opening van het event. Arrangementen voor deze avond en alle aanvullende sponsormogelijkheden zijn terug te vinden op www.lekkeruden.nl/business. De betrokken sponsoren van Lekker Uden zorgen er samen voor, dat het event van vrijdag t/m zondag gratis toegankelijk is.

Blijf op de hoogte
Lekker Uden wordt georganiseerd door Stichting Food Events Uden en in co-productie gerealiseerd met CLAP regie in communicatie en Roem Events. Op de website www.lekkeruden.nl lees je meer over het event. Via Facebook en Instagram vind je het laatste nieuws. Ga terug