Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78

Lekker Uden gaat samenwerking met GroenBezorgen aan

UDEN – Stichting Food Events Uden is voor Lekker Uden een samenwerking aangegaan met GroenBezorgen. In aanloop naar het evenement, dat 31 augustus, 1 en 2 september plaatsheeft op de Markt in Uden, verzorgt de ‘groenbezorger’ alle post voor de Stichting. De samenwerking tussen beide partijen sluit naadloos aan bij de duurzaamheidsvisie van Lekker Uden.

GroenBerzorgen is ontstaan uit een passie voor fietsen en heeft als doel om vervoersstromen binnen Uden en omstreken duurzamer te maken door middel van de fiets. Zo verzorgen zij inmiddels voor veel bedrijven op milieuvriendelijke wijze de pakket- en postzaken, waaronder nu dus ook voor Lekker Uden. Op 22, 23 en 24 augustus stappen de groenbezorgers op de fiets, voorzien van een Lekker Uden-uiting, om alle post rondom het event te bezorgen.

Lekker Uden
De Markt in Uden vormt op 31 augustus, 1 en 2 september de locatie voor Lekker Uden, een sfeervolle foodmarkt geïnspireerd op de foodhallen-trend die wereldwijd enorm populair is. Tijdens het driedaagse event worden foodlovers uit de regio getrakteerd op de gastvrijheid, trots en uiteraard het vakmanschap van de deelnemende foodartiesten. Ga terug