Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78

Bistro Bellair

Een gezellig restaurant aan de Markt in Uden. Een klassieke Franse keuken met nieuwerwetse invloeden en de smaak van Bellair. Koken is geen kunst, lekker koken is een kunst. Van een diner, (kinder)tapas tot aan diverse verrassings- of seniorenmenu’s.

Markt 26
5401 GP Uden

Brasserie de Conversatie

Lunchen op topniveau bij Brasserie de Conversatie in Uden of toch liever een unieke High Tea of Wijnlijn? Vers gemaakte smoothy’s tot weelderige salades en van Oosterse wokschotels tot de beste worstenbroodje van Brabant. Brasserie de Conversatie zorgt voor de lekkerste hapjes en gerechten.

Markstraat 25 (3e etage HoutBrox)
5401 GE Uden

De Eetkaamer

De Eetkaamer is een brasserie en woonwinkel ineen. Een unieke plek waar je lekker jezelf mag zijn in een omgeving die rust uitstraalt. Bij de Eetkaamer kun je terecht voor een heerlijke lunch, een high-tea, een volwaardig diner of gewoon een lekker kopje koffie. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de sfeer of een stukje daarvan mee te nemen naar je thuis, omdat alles wat je ziet te koop is.

Brabantplein 10-12
5401 GS Uden

Gastrobar Blitz

Bij Gastrobar Blitz sta jij centraal en word je verrast met kwalitatief en eerlijk eten, zonder fratsen. Van bites, streetfood en moderne gerechten tot aan een goed glas wijn. Een avond met aandacht, verwennerij en passie voor het vak, dat ervaar je bij Gastrobar Blitz!

Prior van Milstraat 35
5402 GG Uden

Gossimijne

Een avondje uit: tijd voor het grote genieten. Gezellig samenzijn in vertrouwde sfeer, met een gastvrijheid die zijn weerga niet kent. Dat is Gossimijne! Bij de bistro’s van Gossimijne kunt u snel een hapje eten, maar ook uitgebreid Bourgondisch tafelen. Alleen, met z’n tweeën of juist in groter gezelschap. Gossimijne… da’s lekker!

Kerkstraat 35
5401 BD Uden

Ons Caffeej

Ons Caffeej, het meest veelzijdige stadscafé van Uden! Al ruim 26 jaar Udense gastvrijheid met gebak & taart, ’n zeer uitgebreide bier- en drankenkaart en een volwaardige eetkaart met ’n diversiteit aan borrelgarnituren en bovenal een pientere lunch- en dinerkaart waarop gerechten sieren die qua prijsstelling in verhouding laag zijn, kwalitatief hoogwaardig, zeer toegankelijk zijn voor veel gasten en dat alles zonder concessies te doen aan de kernwaarden van Ons Caffeej Eten: Vers, Vlot & Verrassend lekker!

Markt 9-11
5401 GN Uden

Oonivoo

Geboren uit passie voor wijn, gerijpt tot een gastronomisch avontuur. Mooie wijnen gecombineerd met prachtige spijzen, maar vooral de sfeer van gastvrijheid. Bij OONIVOO draait het om u: onze gast. Ons restaurant zien we als een mooi theater waar u vooral zelf de voorstelling bepaalt. 

Markt 1
5401 GN Uden

Restaurant Cusco

Wie Restaurant Cusco binnenloopt merkt het aan alle zintuigen: dit is een andere wereld. Hier genieten gasten volop van al het moois én vooral al het lekkers dat Zuid-Amerika te bieden heeft. Ga je voor de seizoensgerechten, smaakvolle wijnen of toch liever een Gin Tonic op een sfeervol terras met kleine hapjes? Tijd voor elkaar én heerlijk eten en drinken. Bij Restaurant Cusco.

Markt 32
5401 GP Uden

Señor PP

Kom binnen en ga zitten. Maak het je gemakkelijk. Glaasje wijn? Of liever een mooi glas bier? Senõr PP neemt je mee op een culinaire wereldreis. Je bezoekt delen van Europa die je nog niet kende, doet landen uit Azië en Afrika aan en proeft Zuid-Amerika. Ontspan, proef, lach, leef en geniet. Let’s go wapaz. Bienvenido al Señor PP.

Kerkstraat 29
5401 BC Uden

Sergeant Peppers

“Sit back and let the evening go”. Bij sergeant Peppers kun je heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer. Een sfeervol restaurant, met een verwarmde serre en in de zomer een zonovergoten terras. Verwen jezelf met heerlijke vlees -en visgerechten of stel je eigen ‘Best burger in Town’ samen.

St. Janstraat 36-38
5401 BB Uden