Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78

’t Zusje

Samen met de mensen die je liefhebt. In een knusse, ontspannen ambiance proeven van kleine, versbereide gerechtjes die je de hele avond kunt bestellen aan een tafeltje dat de hele avond van jou is. Bij ’t Zusje speelt tijd geen rol. Wij zijn er voor je, de hele avond. Voel je thuis en geniet! Welkom bij ’t Zusje.

Kapelstraat 17B
5401 EC Uden

Brasserie de Conversatie

Welkom bij Brasserie de Conversatie!Iedere dag, 7 dagen per week, nemen wij je mee op reis. Laat je verrassen door onze uitgebreide lunchkaart met ruige, maar toch verfijnde gerechten. Bereid met passie en liefde voor het product. Geserveerd met een glimlach. Voor elk moment van jouw dag! Let’s meet upstairs!

Markstraat 25 (3e etage Berden Mode)
5401 GE Uden

De Eetkaamer

De Eetkaamer is een brasserie en een unieke plek waar je lekker jezelf mag zijn in een omgeving die rust uitstraalt. Bij de Eetkaamer kun je terecht voor een heerlijke lunch, een high-tea, een volwaardig diner of gewoon een lekker kopje koffie. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de sfeer of een stukje daarvan mee te nemen naar je thuis, omdat alles wat je ziet te koop is.

Brabantplein 10-12
5401 GS Uden

Gossimijne

Een avondje uit: tijd voor het grote genieten. Gezellig samenzijn in vertrouwde sfeer, met een gastvrijheid die zijn weerga niet kent. Dat is Gossimijne! Bij de bistro’s van Gossimijne kunt u snel een hapje eten, maar ook uitgebreid Bourgondisch tafelen. Alleen, met z’n tweeën of juist in groter gezelschap. Gossimijne… da’s lekker!

Kerkstraat 35
5401 BD Uden

Muggels

Muggels, voor borrelen en dineren, is gevestigd in een karakteristiek riet gedekte boerderij gelegen net buiten het centrum van Uden. De chef bereidt met dagverse producten een mix van Franse, Aziatische en mediterrane gerechten. Van een tuna tataki, een pasta truffel of een heerlijke chateaubriand van 300 gram voor twee personen. Samen met je tafelgenoten geniet je van shared dining. Zo proef je samen meerdere gerechtjes van de kaart. Net even anders.

Boekelsedijk 17 (sportpark)
5404 NK Uden

Ons Caffeej

Ons Caffeej is dé plek om te genieten van een lekkere kop koffie, een verrassend (speciaal)biertje of mooi glas wijn, daarnaast serveert men ‘n heerlijke lunch en smaakvol diner evenals ’n diversiteit aan hartige borrelgarnituren van een uitgebreide creatieve kaart. Ons Caffeej is ‘n gerenommeerd café op de Markt in Uden dat ruim 31 jaar bestaat. Ons Caffeej herbergt een comfortabele panorama-serre, ’n zeer ruim buitenterras en het sfeervolle cafégedeelte. Ons Caffeej voor al uw koffie- & borrelmomenten, lunches & diners!

Markt 9-11
5401 GN Uden

Oonivoo

Geboren uit passie voor wijn, gerijpt tot een gastronomisch avontuur. Mooie wijnen gecombineerd met prachtige spijzen, maar vooral de sfeer van gastvrijheid. Bij OONIVOO draait het om u: onze gast. Ons restaurant zien we als een mooi theater waar u vooral zelf de voorstelling bepaalt. 

Markt 1
5401 GN Uden

Restaurant Cusco

Wie Restaurant Cusco binnenloopt merkt het aan alle zintuigen: dit is een andere wereld. Hier genieten gasten volop van al het moois én vooral al het lekkers dat Zuid-Amerika te bieden heeft. Ga je voor de seizoensgerechten, smaakvolle wijnen of toch liever een Gin Tonic op een sfeervol terras met kleine hapjes? Tijd voor elkaar én heerlijk eten en drinken. Bij Restaurant Cusco.

Markt 32
5401 GP Uden

Sergeant Peppers

“Sit back and let the evening go”. Bij sergeant Peppers kun je heerlijk eten en drinken in een ongedwongen sfeer. Een sfeervol restaurant, met een verwarmde serre en in de zomer een zonovergoten terras. Verwen jezelf met heerlijke vlees -en visgerechten of stel je eigen ‘Best burger in Town’ samen.

St. Janstraat 36-38
5401 BB Uden

Smaekmakers

Lunchen, borrelen en shared dining. Smaekmakers heeft de nieuwste en hipste combi gemaakt tussen shared dining & cocktails. Sharing is hot! Steeds meer mensen willen gerechten delen en de koks van Smaekmakers vinden het een eer dat op deze manier de volledige kaart ervaren kan worden. Op vrijdag- en zaterdagavond word je ontvangen in het sfeervol ingericht restaurant en maak je kennis met de meest trendy cocktails van het moment in combinatie met heerlijke culinaire borrelplanken.

Pastoor Spieringsstraat 1
5401 GA Uden

Twin

Het beste van twee werelden: de heerlijkste à la carte gerechten in combinatie met de meest bijzondere pannenkoeken. Bij Twin kun je genieten van heerlijke vlees en visgerechten, salades of borrelbites. Daarnaast kun je kiezen voor bijzondere en creatief samengestelde pannenkoeken, die niet altijd direct als een pannenkoek te herkennen zijn. Verrassende smaak combinatie, met de pannenkoek als basis.

Kapelstraat 15
5401 EC Uden

Voor jouw koffiemoment: 10N

Een goed kopje koffie draait niet enkel om de smaak maar om de totale beleving, het totaalplaatje. Kom tijdens Lekker Uden genieten van de warme dranken van 10N.