Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78

Eerste foodartiesten Lekker Uden bekend

Uden – Foodlovers opgelet. Proef, beleef en ervaar ambacht in gastvrij Uden. Op 31 augustus, 1 & 2 september strijkt een nieuw culinair event neer op de markt in Uden. Lekker Uden bestaat uit een sfeervolle foodmarkt met overal keukens waar chefs, onze foodartiesten, de heerlijkste gerechtjes bereiden. Een 3-daags event waar foodlovers uit de regio getrakteerd worden op gastvrijheid, passie en vakmanschap.

Heerlijke geuren komen u al van ver tegemoet. Overal verse ingrediënten. U ziet de passie en de ambacht van de foodartiesten. Lokale ingrediënten spelen een belangrijke rol tijdens Lekker Uden. Alle foodartiesten serveren minimaal 1 gerecht met een lokale invulling. Allemaal kleine signature gerechtjes die met liefde en aandacht zijn bereid.
Een weekend lang is Uden de foodie-hotspot van Brabant. Lekker Uden laat zich volledig inspireren door het fenomeen foodhallen. Wereldwijd openen steeds meer tijdelijke en permanente foodmarkten waarbij je in een sfeervolle omgeving letterlijk tussen de keukens je eigen menu samenstelt. Met vrienden of familie geniet je van een zinderende geur- en smaakbeleving. Zo ook tijdens Lekker Uden 2018.

Foodartiesten
Lekker Uden gaat voor een totaalbeleving. Op de foodmarkt zal qua sfeer en gezelligheid alles uit de kast gehaald worden. Daarmee wil Lekker Uden een perfect podium zijn voor de diversiteit aan restaurant die Uden rijk is. We zijn dan ook trots dat we de eerste foodartiesten bekend mogen maken, met onder andere: Restaurant Koosie, De Conversatie, Oonivoo, Sergeant Peppers, Señor PP, Ons Caffeej, Gossimijne en Restaurant Cusco.

Businessavond
Lekker Uden zet in 2018 de eerste stap voor een jaarlijks terugkerende foodmarkt. We starten deze eerste editie met een exclusieve businessavond en trakteren iedereen die ons event steunt op een prachtige openingsavond. Maakt u onze droom mee waar en zien we u 30 augustus 2018? Neem dan een kijkje op www.lekkeruden.nl en reserveer alvast uw arrangement.

Blijf op de hoogte
Lekker Uden wordt georganiseerd door Stichting Food Events Uden en geproduceerd door een samenwerking van Roem Events uit Veghel en CLAP regie in communicatie uit Uden. Vanaf vandaag is de website www.lekkeruden.nl online. De komende weken vindt u hier steeds meer informatie over het programma.

Ga terug